iPlayer
Авантури
Воени игри
Едукативни
Замокот
Замоци
Заштита на кале
Пребарувачки стратегии
Стопански стратегии
Уништување
Скокање
Барај предмети
Загатки

Игра iPlayer Goodgame империја онлајн

Слични Флеш Игри
(гласови:300, Просечна оценка: 4.45/5)
Одиграно: 253196
Онлајн игра Goodgame империја - е стратегија на прелистувачот во кое воената моќ испреплетени со економијата. Гејмери ​​ќе се зголеми од скромен град на моќна држава, декориран територија, вадење на природните ресурси, изградба на објекти за производство на стоки.
Ќе уживате во средниот век, кои не ја запре војната и да се направи откритија. Првите чекори во новиот свет ќе ви помогне да се направи виртуелен асистент. Тој ќе даваат совети за прашањата војската, ќе се на градилиштето, се акумулира капитал и да помогне да се справат со непријателот. Бидејќи тоа е многу полесно Goodgame империја да се игра, акумулира лично искуство во донесувањето.
На многу нивоа ќе се добие пристап до најновите и згради, единици, нови територии. Сите тие се меѓусебно јасно приказната, и поставување на потребните објекти на сегашното ниво, ќе се отвори пристап до следниов.
Goodgame империја е изградена тула по тула. Ископува камен, железо, дрво, заработи злато. Се што е потребно за удобен живот населба и развој на армијата. Армијата регрутирани од единиците кои поседуваат техника на напад и одбрана.

Sgames uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Sgames services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more